Welkom in mijn praktijk. 
Deze kreeg de naam “Herbronnen”.  Concreet betekent dat:
terugkeren naar de bron, het herontdekken van de essentie’.

Bij belangrijke gebeurtenissen in het leven beseffen we vaak waar het ècht om gaat en focussen we ons weer op de essentie. We geven aandacht aan vriendschap, liefde en onvergankelijke waarden. Op dit pad wil ik jou graag begeleiden! Ik wil samen met jou terug  naar de essentie. Die interesse kan bij jou ontstaan zijn na een moeilijke periode, na veel fysieke pijn of bij een ingrijpende gebeurtenis in je leven. Dan bied ik jou graag hulp aan om weer bij jezelf te komen en je draagkracht te vergroten. Natuurlijk kan je bij mij ook terecht om gewoon eens volledig te ontspannen. Welzijn draait ook om het blijvend ondersteunen van de fysieke en mentale gezondheid! Het is niet alleen belangrijk om mensen te ondersteunen bij uitputting, stress of pijn, maar ook om preventief zorg te dragen voor geest en lichaam.

Ik bied verschillende behandelingen aan, maar in essentie (☺) gaat het allemaal over het richten van de focus naar binnen. Ik help je hierbij, om je focus te richten naar helderheid en harmonie. We kijken samen waarom dat nog niet lukt . Deze behandelingen zijn stuk voor stuk zeer helend en hebben al bij meerdere mensen zeer positieve effecten gehad! Ik hoop ook jou te kunnen helpen! 

Ik ben echter geen dokter, bij medische klachten wordt doorverwezen naar een arts.

Je kan bij mij ook terecht voor loopbaanbegeleiding en coaching bij stress en burnout. Neem een kijkje op mijn pagina coaching indien je geïnteresseerd bent! Dit kan zeker gecombineerd worden met de lichaamsbehandelingen en relaxatietechnieken. Het kan zelfs de lichaamsbehandelingen perfect aanvullen en een versterkend effect hebben.