AN PINTELON

Als kind al was ik bezig met het liefdevol aanraken en masseren van familieleden.  Vaak was ik toen al eerder het luisterende oor voor anderen en zocht ik mee naar oplossingen, positieve uitwegen en mogelijkheden.
Mijn talenten van ‘masseren’ en ‘coachen’ waren al aanwezig, alleen was dit voor mezelf niet nog helemaal zichtbaar.

Tijdens en na mijn studies ben ik een iets andere weg ingeslagen. Ik bouwde een carrière uit in Human Resources Management en coaching. Hoewel ik dit graag deed, gaf mijn lichaam mij duidelijke signalen dat ik zelf de rust was verloren en hier niet meer genoeg voldoening uit haalde. Ik voelde dat het nodig was om terug naar de essentie te gaan en mijn passies te gebruiken als tool om weer in mijn eigen kracht te komen. In 2009 ging een heel nieuwe wereld voor me open en kwam ik helemaal terug in mijn eigen stroom na een cursus voetreflexologie. Ik merkte dat ik hier ook mensen mee kon helpen en ondersteunen, zowel mentaal als fysisch. Het verlangen groeide bij mij om hier meer tijd aan te spenderen en in 2015 zette ik de stap naar fulltime werken in mijn eigen praktijk Herbronnen.  De mix van tussen mensen ondersteunen op lichamelijk en mentaal vlak voelt voor mij als ideaal.  Nu ontdek ik dat de ervaring die ik heb opgedaan door mijn eigen carrièreveranderingen een extra troef isom mensen te begeleiden bij loopbaanvragen en coaching bij stress en burnoutklachten. Ook helpen mijn lichaamsbehandelingen mensen op hun beurt om minder stress en aanverwante klachten te ervaren.  

Doorheen de jaren heb ik mij blijven bijscholen zowel inzake lichaamswerk als coaching. Binnen Herbronnen biedt ik 3 lichaamsbehandelingen aan die zeer diep kunnen inwerken met telkens een ander beginpunt (de voeten, het hoofd en het lichaam).
Tijdens een intakegesprek bepalen we samen, afhankelijk van jouw behoeften en wensen op dat moment, wat er voor jou de beste behandeling is. Graag begeleid ik jou in het terugkeren naar de essentie. Voel je echter vrij om ook zelf te kiezen welke behandeling jou voorkeur geniet. In mijn behandelingen staat vrijheid en het jezelf kunnen zijn namelijk centraal. 

 
an-pintelon

Door de behandelingen die ik aanbied, ga je ruimer kijken naar jezelf en jouw omgeving zodat je zelf beter leert aanvoelen en actie ondernemen op basis van wat voor jou het beste is .  Als jouw begeleider val ik terug op mijn ervaringen, opleidingen, innerlijke rust, vertrouwen en gedrevenheid. Het ondersteunen en het – letterlijk en figuurlijk – mooi maken van mensen is een rode draad in mijn leven. 

Ik vind het fijn om te zien hoe mensen terug in hun natuurlijke kracht komen, verdere stappen zetten en zo ook anderen hiermee positief beïnvloeden. 

Ik verwelkom je in een rustgevende omgeving waar je de tijd mag vergeten en in goede handen bent.